Bomhuset – Museum for Kleinkunst

Tak til Holstebro Kommune (Kunst og Kultur), Kunpartiets borgmesterkandidat JEPPE sammen med sin Førstedame Linda, vil interagere i Bomhuset – Kleinkunstmuseet. Det 32 m2 store bomhus, som er det eneste af sin art i Danmark, har til huse i Holstebros ældste og mindste hus. Dette hus vil nu kombinere i en fantastisk måde MIR projektet (Borgmester i residens) med det kunstneriske (det overflødige som skinner i vores daglige liv) og det sociale (hverdagens bekymringer).
JEPPE og Linda vil synliggøre deres liv som et par og på samme tid interagere med byens borgere i overensstemmelse med kunstens og fantasiens konventioner.
Borgerne vil kunne udspionere, fysisk eller via et kamera, besøge eller spille i Bomhuset og opleve, hvad der sædvanligvis er skjult i politik.
Huset er et symbol på den integrerede del af det kunstneriske projekt, som omfatter månedlige forestillinger, daglige aktiviteter i skoler og på institutioner og dør-til-dør kontakt med byens indbyggere. Bomhuset er ikke et gemmested for partiet, men ‘en alkove for Antonius og Cleopatra’, et hjem for en mand og en kvinde, Jeppe og Linda,
to fremmede, som stræber efter at blive integreret i det danske samfund. Drømmen om at blive borgmester og førstedame er et påskud for at komme i kontakt med folk fra forskellige miljøer og gennem et kunstnerisk samspil reflektere over forskellighed – et vilkår, som Holstebro deler med resten af Europa.

billeder: Tommy Bay
Information, 23 april 2016

+INFO
https://www.information.dk/kultur/2016/04/kunsten-forstaa-maerke

housewarming2 2
Holstebro Dagbladet

+INFO
jeppe-og-linda-rykker-ind-i-bomhuset

 

Advertisements